IK VORM 6 JAAR, TIJD VOOR EEN NIEUWE SITE

IK Vorm Haarlem 6 jaar ontwerp en verbouw duurzaamheid begeleiding kantoorinrichting architect Haarlem

IK VORM 6 JAAR, TIJD VOOR EEN NIEUWE SITE

 

Vandaag 1 juni 2018 bestaat IK Vorm 6 jaar, dit wil ik vieren met een nieuwe website! Hier laat ik niet alleen zien wat mijn werkwijze is, wat voor portfolio ik heb opgebouwd en wie ik ben, maar wil ik jou ook op de hoogte houden van mijn dagelijkse gang van zaken. Door bijvoorbeeld een kijkje achter de schermen tijdens een project te geven of tips, een checklist en inspiratie voor een verbouwing.

SAMEN KOM JE VERDER

Vorig jaar vierde ik het vijfjarig bestaan van IK Vorm met een borrel voor mijn opdrachtgevers en de mensen waarmee ik samenwerk, zoals architecten, aannemers en meubelleveranciers. Dit deed ik vanuit mijn kantoor aan huis in Haarlem. In een kleine toespraak bedankte ik iedereen voor wat we in die 5 jaar bereikt hebben. Zonder deze mensen geen IK Vorm. Alleen ga je sneller, maar samen kom je verder! Door samen met andere zelfstandigen of kleine bedrijven samen te werken bundel je je krachten en expertise, maar blijf je flexibel. Bij OVER IK en bij de verschillende projecten lees je met wie ik onder andere samenwerk.

WAAR LIGT MIJN HART

Na 6 jaar heb ik een beter inzicht in waar mijn hart ligt, wat ik leuk vind om te doen en waar ik goed in ben. Mensen begeleiden in het gehele verbouwproces van ontwerp tot aan de oplevering en niet te vergeten de nazorg. Eerst door middel van gesprekken erachter komen wat de kernvraag is voor de verbouwing. Is er meer ruimte nodig, is de samenstelling binnen het kantoor of gezin veranderd, of de bedrijfsvisie? Van daaruit maak ik een ontwerp en vervolgens in samenwerking met andere adviseurs en de opdrachtgever werk ik het verbouwplan uit. Nieuwsgierig naar wat ik nog meer voor je kan betekenen? Neem een kijkje bij mijn werkwijze.

DUURZAAMHEID EEN STREEPJE VOOR

Daarbij wil ik duurzaamheid een streepje voor geven. Verduurzamen is vandaag de dag een belangrijk thema en volop in ontwikkeling. Zelf probeer ik in mijn dagelijks leven groener bezig te zijn, al is het maar in kleine stapjes: minder lang douchen, minder gebruik van plastic, de thermostaat een graadje lager, reizen met het openbaar vervoer. Je kan dit ook groter aanpakken in een verbouwing van je woning of kantoor. Waarbij je kan denken aan isoleren, andere installaties, ander gebruik. Voor iedereen is de reden achter verduurzamen anders. Wil je beter bezig zijn voor het milieu, of voor je eigen portemonnee? Samen met jou kom ik achter jouw beweegredenen om te willen verduurzamen en komen we op een juiste oplossing.

Neem een kijkje op de site en voor vragen kan je me altijd bellen of mailen.