WIE BEN IK?

IK – Irja Kröner – ben IK Vorm. Vanuit Haarlem vorm ik ruimtes van idee tot en met de oplevering en nazorg door een eigen plek voor de gebruiker te ontwerpen. Bouwen, verbouwen of een ruimte opnieuw inrichten: Ik wil er alles aan doen om ervoor te zorgen dat je je thuis voelt. Dat gevoel krijg je wanneer je leeft of werkt in een omgeving die er niet alleen mooi uitziet, maar ook nog eens goed functioneert. Ik combineer het praktische graag met het mooie en vertaal de gebruikerswensen naar zowel comfortabele, functionele als inspirerende ruimtes.

Je wensen vertaal ik graag naar een concreet plan. Met mijn achtergrond als bouwkundige, architect én dochter van een aannemer zie ik mogelijkheden en kansen waar je zelf wellicht niet eens aan had gedacht. Ik vorm de schakel tussen alle partijen die betrokken zijn bij de bouw. Ik zorg er wat dat betreft voor ‘dat het goed komt’. Mijn kracht zit hem in mijn inlevingsvermogen en de kennis van de disciplines binnen het werkveld: van opdrachtgever tot elektriciën en van architect tot installatieadviseur. Hoe ik dit aanpak is hier te lezen.

SAMEN WERKEN AAN

Samen met mijn opdrachtgever geef ik het idee vorm. Door goed te luisteren en als het ware in de huid van de gebruiker te kruipen, halen we de onderliggende vraag naar boven en komen we tot een ontwerp of een (ver)bouwplan. Samen maken we er iets moois van.

Om alles zo goed mogelijk te laten verlopen werk ik graag met onderstaande en andere professionals zoals (interieur)architecten, aannemers, leveranciers en meubelmakers. Door de korte lijnen in mijn netwerk kan ik snel antwoorden op vragen die grenzen aan mijn expertise én instaan voor de kwaliteit en uitvoering van projecten.

OP DE TOEKOMST GERICHT

Duurzaamheid is voor mij een belangrijk thema en dat komt tot uiting in de ruimtes die ik vorm. Ruimtes richt ik het liefst zo multifunctioneel mogelijk in om zo een prettige leef- en werkomgeving te creëren die ook nog toekomstbestendig is. Hierbij maak ik zoveel mogelijk gebruik van duurzame of te recyclen materialen en producten.

Hierdoor wordt het milieu minder belast en dat is niet alleen goed voor de aarde, maar ook voor jou. Samen met mijn opdrachtgever geef ik invulling aan wat duurzaamheid voor het betreffende project betekent en hoe we dat tot uiting kunnen laten komen.

WAT ZEGGEN ANDEREN OVER IK

MIJN INSPIRATIE

Voor meer inspiratie ga naar