• burgerzaal gemeentehuis Aalsmeer verbouwing projectmanagement en verbouwbegeleiding
  • receptiebalie gemeentehuis Aalsmeer verbouwing projectmanagement en verbouwbegeleiding
  • balie gemeentehuis Aalsmeer verbouwing projectmanagement en verbouwbegeleiding
  • entree gemeentehuis Aalsmeer tijdens verbouwing projectmanagement en verbouwbegeleiding

verbouwing gemeentehuis Aalsmeer

 

OPDRACHTGEVER   gemeente Aalsmeer

OPDRACHT                projectmanagement interne verhuizing en verbouwing gemeentehuis
LOCATIE                      Aalsmeer

SAMEN MET               Brandjes van Baalen Architecten, Trovium

 

Amstelveen en Aalsmeer zijn een ambtelijke fusie aangegaan in 2013. Bijna alle 150 ambtenaren uit Aalsmeer hebben een werkplek in het gemeentehuis van Amstelveen gekregen.
Door de fusie is een deel van het gemeentehuis in Aalsmeer leeg komen te staan en verkocht. In dit gedeelte bevond zich de hoofdentree en publiekshal. Deze is verhuisd naar de ‘oudbouw’, een gemeentelijk monument.
De burgerzaal is publieksgereed gemaakt, de ingang verbeterd en minder valide toegankelijk gemaakt, het gehele gebouw is qua brand-, inbraak- en toegangsbeveiliging aangepakt.

 

In een half jaar tijd is er een ontwerp gemaakt, gebouwd en opgeleverd. IK Vorm is tijdens dit project de spil tussen diverse partijen binnen de gemeente, de architect, aannemer en andere adviseurs geweest. Door de goede communicatie en soepele samenwerking is dit project binnen de tijd en naar tevredenheid afgerond.

 

“Irja Kröner van “IK Vorm” is al jarenlang een van onze partners waar we wederzijds uitstekend mee samenwerken. Met haar inlevingsvermogen en communicatieve vaardigheden legt ze makkelijk contacten met alle betrokkenen in het planproces en ontzorgt daarmee veel coördinatietaken.  Haar stabiele persoonlijkheid maken haar tot een onmisbare schakel. Betrouwbaar, accuraat, initiatiefvol en oplossingsgericht.  Het is een plezier om met Irja samen te werken!” -Rob van Baalen, architect-

 

Categorie
Kantoren, Overheid